OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/sproscena-porocna-zabava
Sproščena poročna zabava
Poročna lokacija za sproščeno poroko na prostem.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Sproščena poročna zabava

Kje imava lahko sproščeno poročno zabavo?
Elegantna in premišljena postavitev preprosto rustikalno okrašenih miz na poroki ob bazenu na prečudoviti poročni lokaciji v brdih. Foto: vir Pinterest
Foto: vir Pinterest

Sproščena poročna zabava

Poroka veliko pove o paru. Zato se morata bodoča mladoporočenca skupaj odločiti, kako in kje jo bosta organizirala. Ali bosta imela elegantno poročno slavje v dvorani ali sproščeno piknik zabavo na prostem? Seveda imata lahko tudi elegantno poročno zabavo na prostem. V tem primeru razmislita tudi o najemu poročnega šotora, ki bo poroki dodal še elegantnejši pečat.

Poroka pod milim nebom na terasi posestva Pule na Dolenjskem. Foto: Aperturia weddings
Foto: Aperturia weddings

Velikokrat se ideja o sproščeni poročni zabavi na prostem razlikuje glede na spol. Moški imajo ponavadi v mislih piknik ali zabavo na mivki in igranje odbojke, metanje frizbija itd. Dekleta pa sanjajo o poroki pod šotorom in elegantnem koktajl sprejemu.

Kako formalna bo vajina poroka, bo nakazalo že vajino poročno vabilo in mogoče tudi vajina spletna stran, za katero se pari sedaj kar dosti odločajo. Zgodilo pa se je tudi že, da so pari napisali »dress code« poroke.

Nekaj predlogov, kako združiti idejo o poroki na prostem z idejo o elegantni poroki.

Poiščita

  • lep vrt.
  • teraso,
  • vinsko klet oziroma
  • dvorišče hotela.
Postavitev poročnega omizja v obliki U med sodi v vinski kleti Jeruzalem. Foto: vir Pinterest
Foto: vir Pinterest

Prav posebne so poroke v vinogradih. Ali je še kaj lepšega od gledanja zvezdnatega neba sredi vinograda? Ali pa od plesanja na pomolu, če sta si izbrala poroko ob morju? Prekrasen prostor je lahko tudi oazica, park ob reki. Seveda pa bosta glasba in dekoracija naredila vajin izbrani prostor magičen.

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!