OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/poroke-in-dogodki/radi-pocnemo
Je vajin urnik poln? Želita sproščeno planiranje? ☆ Popolna Organizacija poroke
Popolna organizacija poroke je namenjena parom, ki želijo breme organizacije prepustiti profesionalnemu in izkušenemu organizatorju. Načrtovanje poroke zna biti namreč kar velik logistični in časovni zalogaj.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Ženin in nevesta hodita po stopnicah z blejskega otoka. Medtem ko se par zabava, ustvarja spomine in se posveča eden drugemu, načrtovalka Petra Starbek poskrbi, da so je vse na svojem mestu.

Spoznajte kaj zelo radi počnemo

Tako organiziramo poročne zgodbe, za katere živimo

Popolna organizacija poroke

potrebujeva vse

Popolna organizacija poroke je namenjena parom, ki želijo breme organizacije prepustiti profesionalnemu in izkušenemu organizatorju. Načrtovanje poroke zna biti namreč kar velik logistični in časovni zalogaj, sploh če ne vesta, kje začeti in če je vajin urnik že tako ali tako poln. Če si želita, da so priprave na poroko zabavne in da celotna organizacija poteka brez pritiskov ter stresa, potem nam dovolita, da za vajin dan poskrbimo mi. Vajino poroko bomo organizirali do perfekcije natančno, seveda pa bosta imela vidva zadnjo besedo pri izbiri ponudnikov in rdeče niti dogodka. V načrtovanje sta lahko vključena v polni meri, oziroma ravno toliko, kot si želita. Z vama bomo tudi na poročni dan, kjer bomo poskrbeli, da bo celoten dogodek izpeljan, kot smo se dogovorili. Skupaj bomo sestavili ekipo poročnih strokovnjakov, ki vama bodo pisani na kožo in si jih bosta sama izbrala. Naj se najlepše doživetje v življenju prične!

PRIJAVITA SE NA UVODNI POSVET

Prijazne besede naših parov

Delna organizacija poroke

vsega imava čez glavo

Sta se že v lastni režiji lotila organizacije poroke in ugotovila, da vama samostojno načrtovanje predstavlja preveliko breme? Ali pa sta nekje na poti izgubila rdečo nit in se odločila, da bi nadaljnje korake raje prepustila izkušenemu organizatorju? Če sta prišla že “do pol poti”, potem pa ugotovila, da vama načrtovanje jemlje preveč energije in časa, vama lahko priskočimo na pomoč z delno organizacijo poroke. Ni pomembno, v kateri fazi organizacije sta, ali potrebujeta pomoč že na samem začetku, ali pa potrebujeta le nekoga, ki bo dogodek koordiniral in vodil. Začeli bomo tam, kjer sta vidva končala in skupaj oblikovali vajin popoln dan. Pregledali bomo izbrane ponudnike in po potrebi dodali nove, se lotili dekoracije, tiskovin in vseh končnih podrobnosti. Delna organizacija vključuje tudi koordinacijo poroke oziroma prisotnost na dogodku. Pomembno je, da nas kontaktirata vsaj 4 mesece pred datumom poroke, saj bo zgolj tako dovolj časa, da vaju vodimo čez celoten proces načrtovanja ter svetovanja in vama odvzamemo breme organizacije.

Če želite izvedeti več o tem, kako vam lahko pomagamo pri poroki stopite v stik.

Zanimiva dejstva o naših parih

naši pari imajo kar nekaj skupnih lastnosti

Pari so v prvi vrsti zelo dobri gostitelji in ustvarjalci nepozabnih spominov. Želijo si, da si svatje poroko zapomnijo iz pravih razlogov - veliko smeha, okusne hrane in nepozabne zabave.

cenijo kvalitetne trenutke in radi ustvarjajo nepozabne spomine

dobri gostitelji, ki bodo svatu pričarali občutek, da so pri njih doma

primanjkuje jim prostega časa za planiranje

izbirajo lepe in kvalitetne stvari

v poroko bodo vnesli njihove vrednote in jo poosebili

Koordinacija poročnega dne ali Virtualno svetovanje

svetovalec med planiranjem ali koordinator na poročni dan

Koordinacija je za vse, ki ste si poroko organizirali sami, a na poročni dan ne želite biti oseba, na katero se vsi obračajo in jo sprašujejo tisoč vprašanj. Morda potrebujete le izkušenega svetovalca oziroma vodiča, ki vas bo s svojim znanjem in izkušnjami bo popeljal do popolne poroke, hkrati boste sami dan poroke boste dirigirali orkestru ponudnikov.

Ni važno, kje se želita poročiti - na obali, v razkošni dvorani ali na domačem vrtu – za vaju bomo organizirali poroko, ki izraža vajin življenjski slog in osebnost. V poroko vnašamo kreativne detajle, ki pustijo pečat in poroko resnično naredijo unikatno. Vse to počnemo s svojim know-how konceptom, ki omogoča, da je organizacija poročnega dne lahkotna, sproščena in celo zabavna. Počaščeni bomo, če nama bosta zaupala, da vajine sanje spremenimo v popoln poročni dan.

Organizator porok iz poročne agencije Storija weddings postavlja ptičje kletke s cvetjem, ki bodo krasile poroko pod kozolcem na posestvu Pule. Petra Starbek s svojim znanjem in izkušnjami z velikim veseljem in nasmehom na ustnicah popelje par do popolne poroke.

Koordinacija poročnega dne

mesec pred poroko oziroma malo pomoči prosim

Storitev koordinacije poroke zajema usklajevanje vseh ponudnikov in sosledja dogajanja na poročni dan. Z vama smo od jutra do večera, poskrbimo pa, da bosta dan preživela lahkotno in brez skrbi. Svate in ponudnike bomo usmerjali mi, da se bosta vidva lahko sprostila in osredotočila eden na drugega. Skupaj z vama ustvarjamo nepozabne poročne trenutke, ki se bodo za vedno vtisnili v spomin tudi vsem svatom. V poroko vnašamo kreativne detajle, ki pustijo pečat in poroko resnično naredijo unikatno. Vse to počnemo s svojim know-how konceptom, ki omogoča, da je organizacija poročnega dne lahkotna, sproščena in celo zabavna. Prav zato se bomo srečali že mesec ali dva pred poroko, da se resnično seznanimo z vsem. Veselimo se vajinega klica.

Svetovanje in vodenje

potrebujem le svetovalca do popolne poroke

Kako bi opisala izvrstnega turističnega vodiča? Verjetno kot nekoga, ki ima na zalogi nešteto majhnih trikcev, pozna lokacijo kot lasten žep in je vedno poln presenetljivih zgodb. Obenem dober turistični vodič poskrbi, da na koncu prispeta na želen cilj, v poti pa uživata. Predstavljajta si, da imata izkušenega »turističnega vodiča« tudi med načrtovanjem poroke. Ta vaju vodi s svojimi nasveti in vama predaja skrbno izbrane napotke, o tem, kako načrtovati, da bo poročni dan potekal brez stresa in da boste imeli potek celotnega dne pod kontrolo. Naš organizator porok se bo samo za vas prelevil v »poročnega trenerja«, ki vaju bo pospremil čez celoten labirint načrtovanja.

 Načrtovalka porok Petra Starbek med pripravami na poroko. Ob skodelici kave se pogovarja s poročnimi ponudniki in usklajuje vse najmanjše detajle za nepozaben poročni dan.

»Nekdo mora biti osredotočen na še tako majhne detajle,
če želimo ustvariti nekaj izjemnega!«

Simbolični obred

civilni obred po najinih željah

Sanjarita o poročnem obredu, kot iz filma? Takem, čisto po vajinih željah, na neobičajni lokaciji (to je lahko pri vama doma, na rajski plaži, v objemu gora ali celo pod slapom v vodi)? Sta skovala načrt, kako bo obred vodil vajin izbrani »matičar« (prijatelj, nekdo iz družine), medtem, ko bo na nebu svetila polna luna? Take ekstravagantne poročne sanje so povsem uresničljive! Če želita imeti pri oblikovanju civilnega obreda v rokah dirigentsko palico, vama svetujemo, da se odločita za simbolični obred. S tem se namreč izogneta vsem omejitvam, ki jih iscer običajni civilni obred prinaša.

Simbolični obred poteka podobno kot civilni obred, le da je zelo oseben in prilagojen vajinim specifičnim željam. Tudi mi smo navdušeni nad simboličnim obredom, ki vama ga z veseljem pomagamo soustvariti. V tem primeru je najpametneje, da uradni obred opravita pred simboličnim obredom oziroma poroko. Kako to storiti? Enostavno, na upravni enoti. Obenem lahko ta dan nadaljujeta v intimno družinsko praznovanje. Možnosti so neskončne. In ne pozabita, simbolični obred lahko izpeljemo tudi mi.

Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!