Organizacija porok Storija

Poročno agencijo Storija inženiring je leta 2008 ustanovila organizatorka porok in dogodkov Petra Starbek. Čeprav se je našla v organiziranju prelepih romantičnih porok, je njena poročna agencija Storija inženiring agencija, ki načrtuje kakovostne, edinstvene in po meri narejene dogodke za posameznika ali podjetje.

Svoje predhodne izkušnje in znanje iz službe je nadgradila in tako je poročna agencija Storija inženiring poznana po tem, da v njej znajo poslušati, se prilagajati, iščejo nove ideje in ne poznajo rutine. Vsak dogodek je nova zgodba in novo platno, ki potrebuje nekoga, da ga poriše. Čeprav ima agencija svoje prostore v Dobu pri Domžalah, jih lahko najamete za organiziranje dogodka kjerkoli po Sloveniji.

 

PETRA STARBEK, POROČNA SVETOVALKA

Petra Starbek, poročna svetovalka in organizatorka porok iz poročne agencije Storija

Poročna svetovalka in organizatorka porok Petra Starbek je izkušena organizatorka porok in dogodkov. Svojo strast do organiziranja je začutila že v otroških letih, ko ji je oče prek svojega poklica pokazal in jo naučil, kaj pomenijo eleganca, popolnost svečanega pogrinjka, estetika, urejenost in natančnost. Svoje sposobnosti je pridno uporabila že v času študija s sodelovanjem pri organizaciji in realizaciji različnih dogodkov. Po zaključku študija je izbrala samostojno poslovno pot in svojo strast nadaljevala v okviru lastnega podjetja Storija inženiring. Pri delu je zelo natančna in zato veliko časa posveti popolni dovršenosti dogodka. Tudi najtežje stvari so ji v izziv, saj rada premika meje domišljije, odkriva nova področja in se neprestano uči.

Drugi jo vidijo kot profesionalno, delavno, komunikativno, s smislom za humor, kreativno, z občutkom za estetiko, verno, ljubeznivo, natančno, nesebično in pošteno.

 

Mediji in projekti

Našo kakovost organiziranja zanimivih in unikatnih porok so začutili tudi pri poročnih revijah, saj smo naše poroke objavili v obeh slovenskih poročnih revijah (Moja poroka in Perfect wedding). Petra Starbek zelo rada piše o porokah, zato ni čudno, da lahko njene članke zasledimo v Poročnem priročniku in na poročnem portalu Zaobljuba.si.

Naša poročna agencija Storija inženiring je sodelovala pri poročnih projektih, kot sta Sanjska poroka portala Zadovoljna.si in Gratis poroka revije Perfect wedding, ter izpeljala tradicionalno Rokovnjaško poroko. Sodelovali pa smo še pri mnogih manjših projektih in radijskih oddajah o poroki.

Leta 2010 je Petra Starbek začutila, da na slovenskem poročnem trgu nekaj manjka – tako je zasnovala koncept poročnega seminarja in od tedaj je poročni seminar njihova stalnica v mesecu decembru.

Leto novosti

Leto 2013 je bilo za nas zelo zanimivo in pestro. V tem letu smo postavili nekaj novih smernic v poročni agenciji.

»Navdušite s poročnimi vabili Storija.«

Ponujamo vam že izdelane vzorce poročnih vabil s pripadajočimi poročnimi tiskovinami, kot so meniji, kartice Rezervirajte si datum, zahvale, programi itd. Hkrati pa lahko samo za vas ustvarimo poročno vabilo, ki bo popolnoma odražalo vašo rdečo nit oziroma slog poroke. Naj bo poročno vabilo z vajinim osebnim pečatom.

Naše ostro oko je našlo talentiranega, kreativnega in poetičnega snemalca, ki ima svež in inovativen pogled na snemanje poroke. Kreativnosti in vztrajnosti mu vsekakor ne manjka, zato smo ga vzeli pod svoje okrilje pod imenom Storija Film.

Poročni blog organizatorke porok Petre Starbek je eleganten in edinstven poročni blog v Sloveniji. Skoraj dnevno vas nagovarja s svežimi idejami in trendi, navdihujočimi »naredi sam« (DIY) elementi ter opisuje, kako se lotiti organizacije poroke. Na blogu boste našli vse o poroki in še več.


VODILO PODJETJA

»Verjamemo, da na dan dogodka pari oziroma naročniki ne bi smeli biti zaskrbljeni glede podrobnosti, pa čeprav še tako majhnih in neopaznih, ampak bi morali uživati v dogodku s polno paro.«

Zato smo ustanovili lasten know-how organiziranja po korakih, ki omogoča, da boste že med samim procesom organizacije uživali tako kot na dan dogodka. Popoln dogodek je potrebno skrbno načrtovati že od oblikovanja vabil naprej, saj so ta prvi pokazatelj vaše poroke, ter vse do najmanjšega, a nezamenljivega detajla. Vse je potrebno pravilno uskladiti in vsak detajl mora biti organiziran do potankosti.

Deli z ostalimi

Scroll to Top