OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/porocna-tema-maroko
Poročna tema MAROKO
Poročni kolaž navdiha v roza zlati oranžni kombinaciji oziroma v temi Maroka. V tem kolažu smo predstavili poročno temo preko naslednji fotografij: poročno omizje, dekoracija iz zlatih latern, čevlji za nevesto, dekoracija prostora in poročna torta.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Poročna tema MAROKO

Poročni kolaž v živih barvah
Poroka v živahnih barvah, ki nakazuje maroško temo. Foto: Joe Buissink
Foto: Joe Buissink

Poročna tema MAROKO

Razmišljanje o poletnih dneh in glasbenih festivalih na prostem me spominja na žive barve. To razmišljanje me je danes pripeljalo do MAROŠKE teme. Namesto rdeče preproge lahko uporabite maroške tekače. Steklo lahko pobarvate in uporabite lahko veliko sveč ter živih elementov v roza, zlati in oranžni barvi. To bo poroka, ki bo vsem ostala še dolgo v spominu prav zaradi živih barv. Pri tej poročni temi lahko uporabite tudi sadje kot dekoracijo – pomaranče.

BARVE: roza, oranžna, zlata

Poročni kolaž sestavljen v roza, zlati ter oranžni barvi. Foto: (avtorji so spodaj) kolaž sestavila Petra Starbek
Foto: (avtorji so spodaj) kolaž sestavila Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž navdiha: poročno omizje: She-n-He Photography; lanterne s cvetjem: Sweet Pea photography; nevestini čevlji: Delbarr Moradi; poročna torta: pinterest.com; dekoracija prostora: marketplaceweddings.com.

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!