OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/pinterest-in-nacrtovanje-porocnega-dne
Pinterest in načrtovanje poročnega dne
Obožujem Pinterest, saj ponuja veliko zanimivih idej za pripravo unikatne poroke. Pri načrtovanju poročnega dne nam je lahko v veliko pomoč Preverite zakaj.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Pinterest in načrtovanje poročnega dne

Zakaj je dobro uporabljati Pinterest pri načrtovanju poroke?
Pinterest je idealna inspiracija za bodoče neveste. Neveste lahko tukaj najdejo poročne šopke, dekoracijo za civilni obred, različne cvetlične oboke itd.

Pinterest in načrtovanje poročnega dne

Obožujem Pinterest, saj ponuja veliko zanimivih idej za pripravo unikatne poroke. Uporabljam ga že nekaj časa, zato sem že spoznala nekaj prednosti in slabosti njegove uporabe pri organizaciji poroke. Z vami bom delila nekaj svojih ugotovitev o tem, kako Pinterest uporabljati pri organizaciji vaše poroke.

NAVDIH

Pinterest je en sam velik navdih za organizacijo poroke. Na njem obstaja toliko čudovitih idej za poroko – od kartic Rezervirajte si datum do poročnih programov – zato boste zagotovo našli nekaj za vsak element poroke. Ključ do uporabe Pinteresta je, da ga uporabljate za iskanje navdiha. Seveda boste našli veliko stvari, ki jih boste želeli vključiti v svojo poroko, a morate biti pozorni, da jih ne kopirate 100-odstotno, temveč jih spremenite v svojo rdečo nit. Te elemente poosebite. Tukaj gre za navdih, ne za kopijo.

ORGANIZIRANOST

Pomemben element pri Pinterestu in pinanju je organiziranost. Na začetku priporočam eno matično tablo z vsemi vašimi pini o poročnem dnevu, nato pa dodajte še eno tablo, ki bo resnično vaš navdih za poroko. Vanjo dodajte tiste elemente, ki si jih želite na poroki, in naredite tudi barvno shemo. To tabelo lahko pokažete tudi cvetličarju, oblikovalcu tiskovin itd., saj boste vanjo verjetno dodali svoj želeni poročni šopek, barvo in seveda obliko poročne obleke.

Organizatorka porok Petra Starbek na Pinterestu prikazuje svoje poroke.
POVABITE

Ko boste začeli organizirati poroko, lahko k procesu iskanja navdiha in dodajanja predlogov povabite tudi prijatelje, sorodnike in celo svojega načrtovalca porok. Seveda pod pogojem, da vedo, kakšna je vaša predstava o poroki. To je lahko ključ do neverjetne poroke, na kateri bodo vsi uživali, poleg tega pa tako dobite še kakšno idejo, ki ste jo mogoče spregledali. Na ta način se izognete tudi mnogim e-mailom, v katerih bi morali opisovati, kaj si želite. Tu pa to pokažete s pomočjo slik.

UREJANJE

Urejanje table vam bo omogočilo, da kasneje ugotovite, kaj iz tega navdiha ste dejansko želeli na svoji poroki. Tu gre že za dejansko organiziranje poroke, saj gre za preskok od navdiha k želji. Z urejanjem boste tako dejansko izbrisali stvari, ki so vam bile na začetku všeč, a si jih sedaj ne predstavljate več na poroki. Mogoče boste ugotovili, da ste na začetku iskali napačne ideje. Sedaj pa ste z moderne poroke preskočili na trendovsko vintage poroko z vabili v čipkah. V svoji končni tabli imejte po en poročni šopek, eno poročno vabilo itd. Ne imejte več enakih elementov, razen če boste element sestavljali iz dveh fotografij.

ODMIK OD PINTERESTA

Najtežji del je odmik od Pinteresta, saj vam je toliko pomagal. Čas je, da začnete organizirati poroko – z idejami dejanske poroke, ki ste jih naredili v tabli. Bodite vztrajni in vanjo ne dodajajte novih idej, saj vas bodo te lahko le zmedle. Ne pozabite, da je poroka vajina in mora vaju tudi odražati. Včasih je lahko vsega preveč in to potem povzroči nepotreben stres.

V Pinterestu se naredijo različne tabele, ki označujejo posamezno tematiko, kot so poročne obleke, poročne torte...

Pinterest je lahko čudovito orodje za načrtovanje vaše poroke, če ga uporabljate zgolj za navdih. Seveda je idealno orodje za prikazovanje vaših želja in vseh drugih podrobnosti (ki jih osebno obožujem). Ampak pošteno povedano, včasih se mi zdi, da je uporaba Pinteresta pripeljala do tega, da neveste preveč kopirajo in so brez dodatnih idej, ki bi naredile poroko tako posebno.

Bodite izvirni in v poroko vpeljite tudi nekaj svojega.

Poglejte si moje table oziroma moj kotiček na Pinterestu: Organizatorka porok Petra Starbek

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!