Razmišljanje o poletnih dneh in glasbenih festivalih na prostem me spominja na žive barve. To razmišljanje me je danes pripeljalo do MAROŠKE teme. Namesto rdeče preproge lahko uporabite maroške tekače. Steklo lahko pobarvate in uporabite lahko veliko sveč ter živih elementov v roza, zlati in oranžni barvi. To bo poroka, ki bo vsem ostala še dolgo v spominu prav zaradi živih barv. Pri tej poročni temi lahko uporabite tudi sadje kot dekoracijo – pomaranče. 

BARVE: roza, oranžna, zlata 

Poročni kolaž v živih barvah

Foto: poročna svetovalka Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž navdiha: poročno omizje: She-n-He Photography; lanterne s cvetjem: Sweet Pea photography; nevestini čevlji: Delbarr Moradi; poročna torta: pinterest.com; dekoracija prostora: marketplaceweddings.com.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

kolaž navdiha

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top