Vse skupaj se je začelo, ko sem spoznala, da imam doma v omari prelepo črno poročno obleko znamke Cymbeline Paris, ki jo lahko uporabim za poročno fotografiranje. Za fotografiranje, ki bo drugačno in predvsem glamurozno, saj sem se odločila, da uporabim črno in zlato barvno kombinacijo.

Sprva sem mislila, da bom imela težave s poročnimi ponudniki, saj je ta tema res drugačna in mogoče za slovenski trg celo preveč drzna. Na mojo srečo sem kar hitro sem ugotovila, da si tudi drugi ponudniki želijo sodelovati pri projektu, ki prikazuje nekaj drugega. 

Hvaležna sem prav vsakemu, ki se je odzval tokratnemu povabilu. Na kakšno poročno fotografiranje se bomo odpravili naslednjič pa je še skrivnost.

  • fotografija: urskadomen.si,
  • poročne tiskovine: vabila Storija,
  • torta in cupcakes: Cupcakes Sladka Romanca, s.p.,
  • make-up: Anja Zavasnik za Salon Lepote Klaris,
  • pričeska: Brane Josipović in Matevž Majcen za frizerski salon Snip Snap
  • cvetje in poročni šopek: cvetličarna Omers,
  • klobuček: A L – Ana Lazovski,
  • organizacija in izvedba: organizacija porok Storija inženiring.

Utrinki zakulisja prvega poročnega fotografiranja v organizaciji poročne organizatorke Petre Starbek.

Lepotičenje neveste (Matevž Majcen, Brane Josipović - FS Snip Snap  ter Anja Zavasnik - Salon Lepote Klaris)

Na fotografiranju smo se sladkali s slastnimi cupcakesi (Daliborka Ilić za Cupcakes Sladka Romanca s.p.). Nevesta pa je plesala v črni poročni obleki, ki jo je za fotografiranje posodila poročna svetovalka Petra Starbek.

Poročni fotograf Urška in Domen (urskaindomen.si) in poročna svetovalka Petra Starbek (organizacija porok Storija inženiring)

Več si lahko ogledate v spletni galeriji Nevesta v črnem oziroma preberete v poročnih zapiskih Črno zlata poročna tema.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročno fotografiranječrna poročna oblekaporočna svetovalka

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top