Cvetlični aranžma

Foto: Pixie Bella Photography

Velikokrat pridejo pari, ki si želijo moderne poroke. "Prosim, samo ne tradicionalne poroke, ne šrange, ne mlajev...." mi povedo. Sama se zavedam kaj mi govorijo in kaj želijo s tem povedati. Takšni pari si želijo poroke, kjer se bodo lahko posvečali drug drugemu, želijo si bolj sproščene poroke, želijo si predvsem lažje logistike skozi poročni dan. 

Kljub temu, da za pare moderna poroka pomeni prej naštete elemente, sam za vas pripravila kolaž navdiha, ki meni prikazuje moderno poroko. Poroko, kjer vključimo moderne elemente in hkrati upoštevamo vse zgornje želje, ki jih pari povedo.

Moderna poroka

Foto: uredila Petra Starbek

Vir fotografijPar: Yeray Cruz; Luči v dvorani: Say I do blog; Torta: Pixie Bella Photography; Namizna dekoracija: Pixie Bella Photography; Družice: Brown Paper Parcel Photography; Svečniki: Studio Uma

Več kolažu navdiha si lahko preberete v članku Poročni kolaž oziroma "kolaž poročnih želja"

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

načrtovanje porokemood board

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top