Pozdravljeni.

Veliko izmed vas je prišlo do mene in me spraševalo po nasvetih in idejah za poročni dan, zato sem se odločila, da bom na vaša vprašanja odgovarjala ob sredah. 

V kolikor imate vprašanje o organizaciji poroke ali iščete kaj drugega le pošljite vprašanje.

Moj prvi nasvet se nanaša delno na finance in delno na vaju.

"Ne potrebujeta veliko, da navdušita vajine svate."

Recept za to je preprosto enostaven in odkrito rečeno skoraj brezplačen. Nekaj namigov, kako to doseči sem naštela spodaj. 

  • Bodita dobra gostitelja, pogovarjata se s svati in se jim ob odhodu zahvalita za njihov prihod.
  • Bodita čimveč skupaj, saj so prišli na vajino poroko in ne na zabavo enega izmed vaju.
  • Med večerjo imejta bolj ambientalno glasbo, saj se svatje želijo med seboj pogovarjati brez kričanja.  Šele kasneje spremenite jakost in stil glasbe.
  • Imejte nizke ali dovolj visoke cvetlične aranžmaje, da se svatje med seboj vidijo.
  • Ne pozabite, da so slavni tudi le ludje, ki si želijo imeti popolno poroko. A zavedati se morate, da na vaši le ne bo paparacev in se boste lahko sprostili in ne boste napeti kdaj in kje se bo potikal paparac in se boste vi čudno držali. 

Vaša Petra

porokanasvetiporočni nasvetiideje za poroko

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top