Svetujem vam: Resnično ne morate vplivati na vreme. Lahko pa vplivate na vaše počutje in počutje vaših svatov. Bodite nasmejani, zaljubljeni in vsekakor se ne obremenjujte z dežjem. To je vaš poročni dan in naj vas niti vreme pri tem ne ovira. Se boste pa več objemali. 

Nekaj dejstev o porokah z dežjem....

  1. Fotografije bodo fantastične.
  2. Večkrat se boste objemali.
  3. Rožice bodo dlje zdržale.
  4. Na poročni dan se bodo zgodile zanimive prigode.
  5. Lahko imate mavrico.
  6. Ne boste kihale zaradi raznih cvetnih alergij.
  7. Dež na poročni dan pomeni bogastvo (finančno ali pri otrocih)

Več o dežju na poroki lahko preberete v članku Deževni poročni dan se mi obeta.

Z ljubeznijo,

vaša Petra

porokadež na porokinasvetiporoka na prostem

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top