Poročni šopek

Foto: Vienna Glenn Photography

Všeč mi je kako se v sobodnih porokah odraža slog in osebnost neveste. Neveste si želijo biti enostavno take kot so v realnem življenju. Ta njihova želja po osebni noti se ne konča z izbiro obleke in lepega makeupa ampak se nadaljuje s prefinjeno izbranim poročnim šopkom. Danes vam bom spregovorila o netradicionalni obliki poročnega šopka.

Izbira poročnega cvetja in še posebno poročnega šopka ni lahka naloga. Priznati moram, da so neveste pri izbiri le tega malo zbegane. V poročnih salonih svetujejo, glede na izbrano obleko, kakšen poročni šopek je primeren k izbrani obleki in velikokrat neveste to tudi izberejo. A kaj če se ideja ne ujema z idejo neveste?

Poročni šopek

Foto: Utah Wedding Photographer

Poročni šopek

Foto: Chelsea Scanlan Photography

Sama sem mnenja, da se bo nevesta najbolje počutila v tistem, kar izbere sama. Nevestam svetujem kakšen šopek bi se najlepše ujemal z njeno temo poroke, obleko in seveda tudi njenim karakterjem. Vse so pa začudene, ko jim začnem razlagati o drugačnih oblikah šopka. Neveste v Sloveniji niso navajene nosti spodaj omenjene oblike šopkov.

KAKŠEN POROČNI ŠOPEK LAHKO IMAMTE?

Poročni šopek

Foto: Jennifer Kulakowski

Poročni šopek

Foto: Koman Photography

Namesto tradicionalnega poročnega šopka imate možnost, da si omislite nekaj čisto drugega, nekaj čisto vašega in v vajini poročni temi. Ponujam vam nekaj zanimivih idej, ki so jih in jih bodo uporabile tudi moje neveste.

POROČNI ŠOPEK KOT TORBICA

Poročni šopek

Foto: Love Life Studios

poročni šopek

Foto: Shannen Natasha Photography

Poročni šopek

Foto: Two Spoons Photography

POROČNI ŠOPEK KOT ZAPESTNICA, VERIŽICA

Poročni šopek

Foto: Our Love is Loud

Poročni šopek

Foto: Ben Q Photography

POROČNI ŠOPEK IZ BROŠK

Poročni šopek

Foto: Last Forty Percent Photography

Poročni šopek

Foto: kimberypotterf.com

POROČNI ŠOPEK KOT PAHLJAČA

Poročni šopek

Foto: Polly Alexandre

POROČNI ŠOPEK V LASEH

Poročni šopek

Foto: Love Life Studios

ZANIMIVI POROČNI ŠOPKI

Poročni šopek

Foto: Jessie Holloway Photography

Poročni šopek

Foto: Jessie Holloway Photography

Poročni šopek

Foto: Teale Photography

Poročni šopek

Foto: Jordan Brittley

Bodite unikatne tudi zaradi poročnega šopka.


Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročni šopek

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top