Drugo leto bova z možem imela bolj okroglo obletnico poroke, ki jo že nestrpno pričakujem. Z velikim veseljem jo pričakujem tudi zaradi tega, ker bosta tokrat ob meni oba sinova, ki me vsako soboto (med poročno sezono) sprašujeta, če grem na svojo poroko.

Sprva sem mislila, da je organizacija obletnice lažja kot organizacija poroke, a sem se zelo zmotila. Ugotovila sem, da je lahko to čisto intimni dogodek med dvema ali pa je kar "druga" poroka z isto osebo in prav to bo pri nama.


Foto: J'Aton Couture

Organizacija obletnice korak za korakom

Odločila sem se organizirati obletnico poroke kar po mojih korakih, ki jih dam parom pri organizaciji poročnega dne.

Določila sem okvirni proračun in seznam svatov, ki bo seveda veliko manjši kot je bil na moj poročni dan. Izbrala sem že fotografa, poročne lokacije, makeup artista in cvetličarja. O njih nekoliko kasneje.

Poročna obleka št. 2

Čaka me sicer še veliko opravkov, a me trenutno najbolj bega moja poročna obleka.

Svoje popolne poročne obleke v poročnih salonih nisem našla in tako sem se (kar težko) odločila, da jo dam delati. Danes sem na istem. Kam po obleko, kaj mi je všeč itd… Približno vem, kaj ponujajo poročni saloni v Sloveniji in zato sem se še pred obiskom le teh odločila, da malo pobrskam po spletu.

Tukaj je nekaj mojih najboljših zadetkov.


Foto: Berta wedding dress


Foto: Berta wedding dress


Foto: Berta wedding dress

Poročna obleka št. 1 je še uporabna

Ko sem se že odločila in izbrala mojo zmagovalko, me moja predraga mami spomni na mojo poročno obleko, ki visi v omari, že skoraj 10 let. Zakaj pa nimaš iste ali jo predelaš?

Ideja, da bi imela še enkrat to poročno obleko, ki ni več v modi in mi ni več tako všeč, mi ni bila všeč. Če pa dobro premislim, pa je mogoče to zelo zanimiva in hkrati izvirna ideja. 

Kako predelati mojo poročno obleko? To pa je naslov za nov članek.

Uživajte v načrtovanju,
Vaša Petra

poročna oblekaobletnica poroke

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top