Barva leta 2016 natančneje barvi leta 2016

Pa je tu. Vsi, ki radi pogledamo kaj bo novo leto prineslo v svetu mode, dekorja in na splošno v oblikovanju čakamo na veliki dan, ko Pantone objavi njihovo barvo za naslednje leto.

Prvič v zgodovini je Pantone izbral kar dve prelepi pastelni barvi, ki naj bi kraljevali v letu 2016. Na hitro bi lahko rekli kar otroki barvi, saj je izbral nežno roza in svetlo modro (Rose Quartz in Serenity). Vendar Pantone želi poudariti toplino in spokojnost.

V preteklih letih so se odločali za bolj drzne barve. V letu 2016 pa so šli na pastelni barvi s katerima želijo poudariti sočutje ter ustvariti neko ravnovesje v kaotičnem svetu.

Sama sem že malo sumila, da se bodo letos odločili za bolj umirjeni barvi, saj se trend pastelnih barv že kar nekaj let vse bolj postavlja v osredje.

Poročna obleka

Foto: Anouschka Rokebrand

Prelepa nevesta v roza obleki

Foto: Olga Plakitina

Poročni kolaž v barvah 2016.

Kolaž v roza modri poročni temi

Foto: vir - Pinterest

Poročna dekoracija

Foto: Jaime Davis Photography

Uživajte v načrtovanju,
Vaša Petra

barva porokemodrarozatema poroke

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top