Črno zlata barvna kombinacija je izredno lepa in elegantna, če ne kar glamurozna. Nekateri pari namesto zlate uporabljajo šampanjec barvo. Ta barva kombinacija je primerna bolj za zimske poroke. Poigrate se lahko s svečniki različnih višin v črni barvi s svečami v zalti barvi ali obratno, dodate zlate podkrožnike, ki jih lahko najamete pri nas, dodate lahko še kvačkane prte in poročno omizje je popolno. 

Poročno obleko lahko kombinirate s črnimi čevlji, ki jih lahko nosite še po poroki. Piko na i pri nevesti pa naredi lasna dekoracija.

BARVE: črna, zlata 

Poroka v črno zlati barvni tematiki

Foto: poročna svetovalka Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž v ČRNO ZLATI BARVI: poročno omizje in par: Love Is a Big Deal, poročna torta: Erin Rene Photography, dekoracija: Angela Renee Photography, poročni čevlji: BHLDN.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

kolaž navdiha

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top