Pantonova barva za leto 2015 je MARSALA zemeljsko rdeče vino«). Ta umirjen odtenek je v nasprotju z izbranimi preteklimi barvami (2014: močna vijolična, 2013: smaragdno zelena, 2012: oranžna). Barva deluje čudovito tudi za osnovno barvo za poročno temo, saj jo lahko dopolnimo s toplimi toni, kot so oranžna, rumena, zlata ali koralna barva. Lahko pa jo nadgradimo s hladnimi toni, ko je modra ali vijolična.

Pantone says: "Sensual and bold, delicious Marsala is a daringly inviting tone that nurtures; exuding confidence and stability while feeding the body, mind and soul. Much like the fortified wine that gives Marsala its name, this robust shade incorporates the warmth and richness of a tastefully fulfilling meal, while its grounding red-brown roots point to a sophisticated, natural earthiness."

BARVE: marsalazlata 

Marsala in zlata barva na poroki

Foto: poročna svetovalka Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž v MARSALO ZLATI BARVI: poročno omizje: With Love and Embers, poročni obred: Ade and Matthew take pictures, čevlji za nevesto: Weddingomania, poročni šopek: Catherine Marciniak Photography, družica: Byron Loves Fawn.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

kolaž navdihamarsalazlata

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top