Predstavljamo vam poročni kolaž v belo rdeči barvni kombinaciji. Ta barvna kombinacija se je pojavila v letu 2007, a je pri slovenskih parih še vedno zelo priljubljena. Seveda, kaj pa je lepšega kot rdeča vrtnica oziroma rdeč nagelj. 

BARVE: rdeča in bela

Rdeča bela poročna tema - poročni kolaž navdiha

Foto: oblikovala Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž navdiha v RDEČO BELI BARVI: nevesta in dekoracija omizja - Rowell Photography, torta - Zoom Theory Photography, podvezica in par na motorju - Cinzia Bruschini

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

kolaž navdiha

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top