Predstavljamo vam poroko v pastelnih barvah. Nekateri to barvno kombinacijo imenujejo kar SLADOLEDNE BARVE, saj so nežne in zelo poletne. V tej barvni kombinaciji se lahko poigrate s hortenzijami, roza potonikami in seveda z nežnimi vrtnicami. Ta barvna kombinacija je zelo ženstvena in ponuja veliko različnih možnosti za dekoracijo. 

Pri tej temi se lahko poigrate tudi z velikimi baloni, ki preprosto poroko popeljejo v višji nivo in so vaš "vav faktor" na poroki. Slaščičarja prosite naj vam vaše macrnone naredi v pastelnih barvah, ki bodo popestrili vaše poročno omizje.  

BARVE: mint zelena, svetlo roza, bež 

Poročni kolaž navdiha v pastelnih barvah

Foto: oblikovala Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž navdiha v PASTELNIH BARVAH: torta in omizje -  Strokes Photography, nevesta z družicami - Austin Gros Photography, tulci - English-Wedding, poročni šopek - Fresh Affairs, Floral and Event Design
Uživajte v načrtovanju,
vaša Petra
kolaž navdiha

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top