mizica in pecivo na piknik poroki

Foto: vir Weddings by Scott and Dana

Veliko parov me sprašuje, ali lahko poleg poročne torte postrežejo tudi s sladico oziroma jih zanima, ali si lahko postavijo mizico s slaščicami, ki so v tujini tako popularne. 

S sladico smo navajeni postreči po kosilu oziroma po večerji. Sladico nekako štejemo k meniju, zato je to vprašanje kar na mestu. Bi imela kos štrudlja, panakoto z vročim borovničevim prelivom ali bi svatom postregla s čim drugim? Sama sem mnenja, da sladice na poročni večerji ne potrebujeta. Imejta raje mizico, na katero lično položita različno pecivo, s katerim si lahko svatje kadarkoli sami postrežejo. Svatje bodo nad vajino idejo navdušeni in še fotografirali jo bodo. 

Tukaj ponujam nekaj možnosti, kako si narediti mizico s slaščicami. Svatom lahko ponudita čokoladni tofu s svežim sadjem. Po večerji lahko ponudita lahek sorbet, ki naj bo bolj osvežilen. 

Ena izmed zanimivejših idej je mizica s sladkarijami, o kateri sem že prej spegovorila. Nanjo zložita različno pecivo, bombone in sladkorne penice. Te mizice se bodo razveselili tako otroci kot tudi svatje.

Ne glede na to, za kaj se bosta na koncu odločila, imejta v mislih samo to, da bo med sladico in poročno torto dovolj časa, da se sladica »usede«. Ne pozabita tudi na postrežbo kave po večerji oziroma s sladico. 

Nekaj predlogov:

Dekorirana mizica s sladkimi dobrotami

Foto: vir Call me Cupcake

Sladice na poroki, sweet table in love znak

Foto: vir One love photography

Roza tema in sweet table

Foto: vir Sweetest Pear

Sladice na poroki na prav posebni mizici

Foto: vir Groom Sold Separately

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

sweet tablemizica z dobrotami

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top