Ste se ravnokar zaročili? Ne veste, kje začeti? Nadaljujte z branjem članka in videli boste, kaj vas navdihuje in kje vse lahko dobite navdih za svojo poroko.

Pred iskanjem rdeče niti vaju čakata še dve nalogi in sicer, določite poročni proračun in število svatov, nato pa lahko začnete z iskanjem svojega navdiha.

Kje lahko iščete navdih za poročno temo?

Najlažje vam odgovorim takole … Inspiracijo oziroma navdih za poročno temo lahko dobite kjerkoli. Vsak dan vam prinese nova spoznanja in nova doživetja. Navdih lahko najdete tudi v krajih, ki so vam tako zelo všeč. Najlažje boste navdih našli doma oziroma v vsakdanjem življenju. Na fotografijah, ki krasijo vašo spalnico, v rožah, ki so vam tako všeč, da jih imate v vazi … Na poročni dan se morate namreč počutiti tako kot doma – sproščeno in udobno

Navdih pa seveda lahko iščete tudi v:

  • letnih časih – toliko lepih stvari je v naravi,
  • različnih revijah – od najljubših modnih revij do poročnih revij,
  • svoji najljubši trgovini z dekorjem.

Preprosto pojdita s partnerjem na sprehod in naj vama svet napolni prazno tablo navdiha. Okoli nas je toliko lepote in inspiracije, le najti ju moramo. 

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročna temardeča nit poroke

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top