Roza poročna obleka, ki jo je nosila Kaly Cuoco na poroki

Foto: vir Instagram | Kaly Cuoco

Pozdravljeni, prijatelji,

z novim letom prihajajo tudi novi trendi poročnih oblek. Mene je predvsem navdušila poroka igralke Kaley Cuoco, ki se je poročila na najdaljšo noč v letu 2013. Imela je prekrasno roza poročno obleko, ki jo je samo zanjo oblikovala svetovno znana oblikovalka Vera Wang. Ker sem ljubiteljica prelepih poročnih oblek in roza odtenkov, sem raziskala, kakšen trend poročnih oblek lahko letos zasledimo pri tej znani oblikovalki. 

Priznati moram, da me je pozitivno presenetila, saj je kolekcijo Jesen 2014 ovila v razne odtenke roza barve. Prej smo pri njej videli črno, belo in tudi rdečo poročno obleko za malo bolj drzne neveste.  

Pri njej vidimo, da bo leto 2014 popolnoma dekliško, saj uporablja roza barvo, čipke, cvetje in vse, kar je dekliško in popolno. Kolekcija Vere Wang je v celoti posvečena roza odtenkom. Takšna obleka pa seveda pripomore tudi k popolnemu dnevu.

Uživajte,

vaša Petra

poročna oblekarozavera wang

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top