OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocna-galerija/poroka-v-renesancni-vili-vipolze
Poroka v renesančni vili Vipolže
Danijela in Stjepan sta se poročila na prekrasno avgustovsko soboto v renesančni vili v Brdih. Vila Vipolže je najlepša renesančna vila v Sloveniji, ki že od 16. stoletja ponuja zasanjane razglede na zelene briške griče in gosposka slavja v beneških sobanah.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna galerija organizatorke porok Petre Starbek

Poroka v renesančni vili Vipolže

Vila Vipolže / Saša Adamović Photography

Danijela in Stjepan sta se poročila na prekrasno avgustovsko soboto v renesančni vili v Brdih. Vila Vipolže je najlepša renesančna vila v Sloveniji, ki že od 16. stoletja ponuja zasanjane razglede na zelene briške griče in gosposka slavja v beneških sobanah. Speča lepotica, skrita med tisočerimi vinogradi, je novo srce za kulturni turizem, razstave in dogodke v Brdih ter hkrati doživljajsko prizorišče za poročne slovesnosti. Sama sem zelo navdušena nad njo in vedno me prevzame njena lepota in raznolikost, ki jo ponuja. Zato ni čudno, da sta jo izbrala tudi Danijela in Stjepan. Vse je potekalo v vili ali ob njen. Priprave para so bile v njihovih suitah, sprejem je bil pred vilo, civilni obred na zelenici ter zabava v vinski kleti. Poroka v vili Vipolže te popolnoma prevzame.

Poročni fotograf

Saša Adamović Photography

Poročna lokacija

Vila Vipolže

Tema poroke

Poroka na vrtu

Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!