OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocna-galerija/pampasko-pravljicna-poroka-v-vili-vipolze
Pampaško pravljična poroka ★ VILA VIPOLŽE
Poroka, ki jo vodi romantična pampaška trava in zavidljivo elegantne vrtnice s potonikami, ki dajo pridih igrivosti. Če združimo vse te cvetove skupaj nastane nebeška kombinacija, ki je našla mesto v renesančni vili v Vipolžah. Poroka je bila posebna še zato, ker je dekoracija za poročni obred našla navdih v puhastih angelskih krilih. Te pa je na poroki ustvaril Tomaž Smrtnik iz cvetličarne Emporia s pampaško travo in cvetjem. Preprosto ostanem brez besed, ko se spominjam te poroke.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna galerija organizatorke porok Petre Starbek

Pampaško pravljična poroka v vili Vipolže

Vila Vipolže / Anže Godec Photography

Ko že misliš, da je leto 2020 leto, ko ne bo nobene poroke, se pojavi par, ki se bo poročil z vsemi ukrepi, saj je želja po poroki prevelika. Kdo bi si mislil, da bo ravno ta poroka nekaj tako lepega, nekaj tako romantičnega, nekaj tako preprostega, da presega vse meje domišljije. Poroka, ki jo vodi romantična pampaška trava in zavidljivo elegantne vrtnice s potonikami, ki dajo pridih igrivosti. Če združimo vse te cvetove skupaj nastane nebeška kombinacija, ki je našla mesto v renesančni vili v Vipolžah. Poroka je bila posebna še zato, ker je dekoracija za poročni obred našla navdih v puhastih angelskih krilih. Te pa je na poroki ustvaril Tomaž Smrtnik iz cvetličarne Emporia s pampaško travo in cvetjem. Preprosto ostanem brez besed, ko se spominjam te poroke.

Poročni fotograf

Anže Godec Photography

Poročna lokacija

Vila Vipolže

Tema poroke

Pastelno elegantna poroka

Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!