vprašanja v zvezi z organizacijo porok

Pari se pri načrtovanju svojega poročnega dne srečujejo z mnogimi vprašanji. Spodaj so navedena najpogostejša, ki se nanašajo na naše delo.

 

Predlagamo vam, da s samim načrtovanjem poroke začnete vsaj eno leto prej. To vam omogoča, da poroko organizirate bolj organizirano in manj stresno, saj poročni ponudniki še niso preveč zasedeni. Če nimate posebnih želja, pa vam predlagamo, da v organizacijo zagrizete pol leta prej.

Praviloma naj bi poročna vabila pošiljali dva meseca prej. Če imate svate iz tujine ali se bo vaš poročni dan odvijal v času dopustov, vam svetujemo, da vabilo pošljete šest mesecev prej. Lahko pa svatom pred vabilom pošljete kartico Rezervirajte si datum in nato en mesec pred poroko še vabilo..

Najamete nas lahko za koordiniranje poroke, delno organizacijo poroke, polno organizacijo poroke ali zgolj za svetovanje. Na prvem sestanku bomo videli, katera izmed naštetih storitev vam najbolj ustreza.

Naše komuniciranje bo potekalo prek sestankov (nekje do šest sestankov) in elektronske pošte oziroma telefonskih klicev. Imamo politiko, da se odzovemo na vse maile oziroma telefonske klice v roku 24 ur. Če želite, lahko tudi z vami obiskujemo različne poročne ponudnike.

Naenkrat lahko koordiniramo največ dve poroki, ker imamo v agenciji specializirana dva poročna organizatorja.

Čeprav smo locirani v Domžalah, lahko organiziramo poroko kjerkoli v Sloveniji in tudi v tujini.

NE. Pogoj sodelovanja ni provizija, ampak njihovo delo in usposobljenost. Za vsako poroko poiščemo ponudnika, ki najbolj ustreza željam para, stilu in seveda proračunu poroke.

Absolutno. Tega ne bi zamudili za nič na svetu. Poročni organizator je bil z vami skozi celoten proces organiziranja in ga bo tudi koordiniral oziroma vodil.

Če želite, se lahko oblečemo po vaših željah, sicer pa smo običajno oblečeni po osnovnem kodeksu poslovnega oblačenja.

To se dogovorimo na sestanku. Vsekakor pa bomo nekaj pojedli, saj smo z vami cel dan in bomo zelo veseli, če boste tudi za nas pripravili majhen obrok. V nasprotnem primeru si bomo s seboj prinesli sendviče. Naše delo ni uživanje z vami, ampak izpeljava dogodka tako, kot smo se dogovorili.

Seveda. Poročni organizatorji na lokaciji so zelo dobrodošli, saj dodobra poznajo lokacijo in nam tako omogočajo hitrejše načrtovanje poroke.

Organizator porok je organizator, ki je z vami skozi celoten proces organiziranja in z njim tudi oblikujete poročni dan. Poročni organizator na lokaciji je organizator, ki se spozna na lokacijo in organiziranje poroke na tej lokaciji, običajno je to nekdo iz marketinga ali prodaje. Bistvena razlika je tudi v tem, da bo poročni organizator z vami cel dan na vseh lokacijah, poročni organizator na lokaciji pa bo prisoten zgolj na lokaciji.

Poročno agencijo Storija inženiring je leta 2008 ustanovila poročna organizatorka Petra Starbek, ki je v poročnem svetu že 10 let in je v tem času organizirala več kot 180 porok. Zavzemamo se za to, da bi bili več kot samo načrtovalci vaše poroke. Želimo si, da nam zaupate, da smo ekipa, ki vam bo res pričarala sanjski dan. Seveda je poroka unikatna in se za vsak par potrudimo tako, da pripravimo poroko, ki odraža njiju.

Na to vprašanje vam ne moremo odgovoriti, saj se cena prilagaja vašim željam oziroma storitvi, ki ste jo naročili. Točno ceno storitve vam bomo podali, ko bomo o vaši poroki vedeli več.

Po dolgem času smo se v poročni agenciji odločili, da vam predstavimo lastna Storija vabila, ki so nastala iz ljubezni do estetike, dizajna in preprosto do oblikovanja z različnimi materiali.

 

Deli z ostalimi

Scroll to Top