Poročna agencija

Agencija Storija inženiring je specializirana za načrtovanje unikatnih dogodkov. Ni pomembno, ali boste imeli romantično poroko ali strogo posloven dogodek, mi vam bomo oblikovali rdečo nit dogodka in ga tudi organizirali do popolnosti. Specializirani smo predvsem za organiziranje poroke, a so nam zaupala tudi uspešna podjetja, ki so si zaželela, da bi bil dogodek pripravljen za ljudi, ki bi v njem spoznali dušo podjetja. Dušo para pa primerjamo z dušo podjetja in tako smo ugotovili, da je za uspešno izpeljan projekt potrebno imeti vizijo, željo in dušo, ki se pokaže v samem dogodku.

 

Od zaroke do poroke oziroma od vizije do dogodka!

Vse, kar potrebujete, da dogodek oživi.
 

Naši organizatorji so specializirani za delo s parom od zaroke do poroke oziroma s poslovnim ponudnikom od vizije do dogodka. Ponujamo vam različne storitve, ki se prilagajajo vašim potrebam in omogočajo nepozabno pot organiziranja, seveda z brezhibno izvedbo.

Skupna pot organiziranja se začne preprosto z vašim poslanim povpraševanjem, v katerem opišete oziroma sprašujete po najemu organizatorja. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v roku 24 ur, saj se zavedamo, da si želite informacij čim prej. Po našem prvem sestanku bomo sestavili informativno ponudbo, ki bo sestavljena samo iz vaših želja. Skupaj lahko začnemo delati takoj, ko boste podpisali pogodbo oziroma plačali dogovorjeno akontacijo. Naši strokovnjaki vam bodo od takrat naprej 100-odstotno na voljo in se na njih lahko obrnete kadarkoli želite.

Naši pari oziroma stranke so na dogodku sproščene, ponosne in mirne.

Navdušite goste z našo pomočjo.
 

Ko ste se odločili, da bo za vaš dogodek poskrbela poročna agencija Storija Inženiring, ste se v resnici odločili za nestresnost na tem dogodku.

Cenimo zaupanje, poštenost in modrost, zato te elemente skušamo vpeljati v naše sodelovanje z vami. Želimo si ostati dolgoletni partnerji in vam prek dogodka pospešiti poslovni uspeh. Želimo si ostati prijatelji s parom in želimo si tega, da bi bila njuna poroka res tisto, o čemer sta sanjala.

Pravijo, da obstajata dve vrsti ljudi: eni vidijo celoto, drugi pa so usmerjeni v detajle. Ljudje, ki vidijo celostno sliko, so znani kot vizionarji, so polni idej in razvijajo kreativnost. Ljudje, ki so usmerjeni v detajle, so načrtovalci, stvari naredijo odlično, a nimajo vizije celostne slike. Mi pa pravimo, da lahko izkušnje ta dva tipa ljudi združijo v enega. Zato se imamo za organizatorje, ki vidijo celoto in so usmerjeni v detajle.

V 10 letih organiziranja porok in dogodkov smo pridobili strokovno znanje in znanje s področja organizacije. Naše znanje bo pomagalo vaš dogodek spremeniti v resničnost.

Svoje znanje tudi nadgrajujemo z obiski sejmov, seminarjev in drugih dogodkov, ki nam omogočajo, da se česa novega naučimo. Saj se radi učimo in v prihodnje nas čaka še zahtevno izobraževanje v tujini.

 

Svetovanje

Poročno svetovanje

Dober trener vam bo dajal napotke in vas bo usmerjal, da boste na koncu dosegli rezultate, ki si jih želite. Predstavljajte si, da imate »trenerja« tudi med samim načrtovanjem poroke, ki vam deli nasvete, trike in vam navsezadnje predstavi zaupanja vredne poročne ponudnike. Sedaj je to mogoče, saj se bo naš poročni organizator samo za vas prelevil v »poročnega trenerja«.

 

Načrtovanje dogodka

Načrtovanje poroke

Pari so si med seboj različni, zato se tudi na različne načine lotevajo organizacije poroke. Naša ekipa je razvila lasten know-how organiziranja poroke, ki paru omogoča odgovorno in hkrati sproščeno organiziranje poroke. Skupaj sestavimo časovni okvir načrtovanja, pregledamo poročni proračun in sestavimo ekipo poročnih strokovnjakov, ki bodo vaš poročni dan spremenili v popolnega.

 

Oblikovanje dogodka

Oblikovanje poroke

Vašo poroko naredi edinstveno določitev prave rdeče niti, ki je plod vaše domišljije, kreativnosti in navdiha. Tesno sodelujemo z vami, da bi našli vašo poročno temo oziroma slog, ki ga bomo estetsko vkomponirali v vse vaše elemente. Vaša tema bo prepoznavna tako v vabilih kot tudi v poročni torti in dekoraciji.

 

Izvedba dogodka

Izvedba porok

Poročna agencija Storija inženiring je specializirana za organiziranje poroke od samega začetka do konca (od ideje do izvedbe). Našo ekipo sestavljajo poročni strokovnjaki, ki so locirani na vseh koncih Slovenije in se tako lahko prilagodijo vašim željam. Na koncu sestavljena ekipa poročnih strokovnjakov bo poskrbela za to, da bodo vaše želje postale realnost, obenem pa bodo po meri izdelali vse, kar si boste želeli.

 

Deli z ostalimi

Scroll to Top