Leto 2015 je bilo zanimivo, unikatno ter zelo poučno. Zato bi se rada zahvalila vsem, ki ste mi delali družbo.

Zahvala mojim parom

Najprej bi se rada zahvalila vsem parom, ki ste me najeli za organizatorko ali koordinatorko vaše poroke. Z nekateri smo se podali na pot organizacije, že v letu 2014, z nekaterimi pa smo poroko organizirali v treh oziroma dveh mesecih.

Kljub temu, da je bilo veliko porok se bom spominjala prav vsakem izmed vas. Zakaj? Zato, ker je bila vsaka poroka nekaj posebnega in ne samo zaradi vas samih, ampak tudi zaradi vzdušja, dekoracije in tistega kar vemo samo mi.

Hvala vam in upam, da se čimprej spet srečamo.

Zahvala poročnim ponudnikom

Letos se je v mojem telefonu nabralo kar nekaj novih kontaktov in tako sem začela sodelovati še z novimi poročnimi ponudniki, ki so me presenetili in prav vesela sem, da sem jih spoznala.

Zahvalila bi se rada prav vsakemu poročnemu ponudniku, ki je letos poskrbel za moje pare. Priznati moram, da so pari bili nad vsemi navdušeni in so mi bili hvaležni, da sem jim izbrala ponudnike, ki so jim bili pisani na kožo.

Hvala, ker ste in delate s srcem in dušo.

Zahvala predavateljem in sodelujočim pri seminarju ps.zaročena

Iskreno se vam zahvaljujem za sodelovanje in obogatitev našega seminarja z vašim znanjem in izkušnjami. Pari so v anketi povedali, da ste jih navdušili.

ps.zaročena

Foto: JS Oblikovanje

Hvala vsem in veliko ljubezni v letu 2016.

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

zahvalaporočni seminarporočni ponudnikinevesta in ženin

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top