Poročni seminar

Foto: JS Oblikovanje

Vabljeni na poročni seminar ZAROČENA, kjer boste v enem večeru, na enem mestu izvedeli največ koristnih informacij o poroki.

Poročni seminar je dogodek, ki vam predstavi samostojno organizacijo vajine popolne poroke. Obisk seminarja priporočamo vsem parom, ki se boste poročili v letu 2016 in se tako soočili z izzivom organiziranja popolnega dne.

LETOŠNJI PREDAVATELJI in TEME

Predavatelji

Foto: arhiv storija.si

Na letošnjem seminarju boste lahko poslušali naslednje teme o katerih vam bodo predavali priznani strokovnjaki (od leve proti desni).

  • Tina S. Colarič: poročni prstani in nakit, izbira poročnih prstanov, kakšen nakit paše na določeno obleko
  • Daliborka Ilič: poročna torta, okusi in oblike poročnih tort, kdaj jo naročiti, kako je s prevozom torte
  • poročna svetovalka Petra Starbek: organizacija poroke, koraki načrtovanja poroke, nasveti kako privarčevati, poročne lokacije
  • make up artistka Jasna Oklešen: poročni make up, testno ličenje, da ali ne profesionalno ličenje
  • modna oblikovalka Mirjam B. Varga: poročna obleka - nakup, izposoja, izdelava po meri
  • poročna fotografa Simon in Jana: izbor poročnega fotografa, cena, kakovost in slog

Poleg predavateljev bodo z nami tudi snemalna ekipa Storija Film, ki bo prikazala različne stile poročne videografije (poročni video, predporočni video, video booth…), Carpus make up center s svojimi make up artisti in cvetličarna Khaya, ki se bo predstavila preko prekrasnih cvetličnih aranžmajev.

DOGAJANJE NA SEMINARJU in NAGRADE

Unikaten poročni šopek

Foto: vir: FB stran Cvetličarna Khaya

Jasna Oklešen

Foto: vir: FB Jasna Oklešen

Carpusove make up artistke (Maja Ašič, Daša Schlosser, Stanka Skledar, Neja Kaligaro, Lana Jurak Sanja Rozman in Martina Škorja) bodo na seminarju naličile 7 bodočih nevest in tako pokazale kakšen make up lahko imajo neveste na njihov poročni dan. Vse udeleženke na seminarju se bodo lahko predhodno prijavile na ličenje, a le 7 jih dobi nagrado in domov odidejo naličene.

Fotografa in organizatorka porok bosta enemu paru podarila stilsko zaročno zimsko fotografiranje.

Daliborka Ilič bo poskrbela tudi za sladkosnede in pripravila cupcakese v različnih okusih.

Vsi ponudniki pa vas bodo razvajali s popusti.

LANSKOLETNI VTIS

Barbara in Aleksander sta v anketi zapisala: »Zelo sem zadovoljna s seminarjem. Glede na to, da sem bila precej skeptična, moram priznati, da je bilo na seminarju veliko novih in predvsem koristnih informacij. Enostavno super ste bili. Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje in druženje. Čestitke in veliko uspehov na vaši poslovni poti! Ostanite takšni kot ste!«


Vabljeni. Naj se vajina skupna dogodivščina organiziranja poročnega dne začne pri nas. Obljubimo vam, da boste deležni popustov pri sodelujočih ponudnikih. Vas mika? Pridite, ne bo Vam žal.

Fotografiranje para

Foto: JS Oblikovanje

VSTOPNINA

  • Prijava do 10.11.205 – 0,00€ na par
  • Prijava do 10.12.2015 – 5,00€ na par
  • Prijava na dan seminarja (12.12.) – 30,00€ na par

Več na strani ps.zaročena 

Uživajte v načrtovanju,

vaša Petra

poročni seminarvse o porokinačrtovanje porokeporočna lokacijapetra starbek

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top