Ljubim zaroke, še posebno če so nekaj posebnega, kot je bila od coolfotra in coolmamacite. 


Foto: JS Oblikovanje

Vlogger Jani (coolfotr) je njegovo Tejo (coolmamacito) zaročil že nekaj časa nazaj. Njuna prava zaroka je bila intimna in zanjo ni vedel (skoraj) nihče. Bila je samo njuna. Sedaj pa je prišel čas, ko sta začela razmišljati o poroki, no menda Teja bolj kot Jani. Kaj je lepšega kot to, da oznaniš svojo poroko z lepimi zaročnimi fotografijami? Te fotografije lahko uporabite tudi kot vabilo, save the date kartico oziroma so preprosto začetek skupnega planiranja poroke

ZAROČNO FOTOGRAFIRANJE (fotografiranje zaroke)

Bil je prelep oktobrski dan in bil je dan, ko se je zgodilo njuno zaročno fotografiranje v Ljubljani. Z ekipo smo dolgo časa razmišljali o prostoru, saj smo si izbrali prav posebno stil zanju. Na koncu smo se odločili, da fotografiranje izpeljemo nekje na polju v okolici Ljubljane. Zakaj? Zakaj nismo izbrali neke prestižne lokacije? Zato, ker sta Jani in Teja kuharska mojstra in uporabljata sestavine, ki rastejo na polju. Prav to nas je premamilo in potrdilo, da je polje prekrasna kulisa za Janijevo vprašanje.

Vse se je začelo, ko smo z Metko začeli postavljati prekrasen polkrožni mesec iz cvetja. Metka je imela nalogo, da uporabi jesenske barve in pampaško travo, saj smo vsi nori nanjo. Resnično je pripravila dekoracijo prav takšno kot smo si jo želeli. Poleg tega polkrožega stoječega oboka je bilo potrebno pripraviti še šopek. Saj veste, da ima vsak kavalir v rokah vedno (no skoraj vedno ali pa vsaj rožico) šopek, ko čaka na svojo damo s prstanom v žepu. :)  

DOGAJANJE na lokaciji

Ko sta se urejena Jani in Teja pripeljala je bilo na lokaciji že vse pripravljeno in vsi smo samo še čakali, da se zgodi tisto za kar smo se vsi trudili. Jana in Simon sta bila v pozi za fotografiranje, jaz pripravljena, da pomagam pri obleki in ostalimi stvarmi. Makeup umetnica Jasna je bila v pripravljenosti če bi bilo potrebno spremeniti ali popraviti makeup. Včasih se zaradi prevelikega poljubljanja šminka kar poje ;).  

Jani s šopkom v roki in v prekrasni črni obleki, narejeni po meri iz Morra Sartiorale, je Tejo čakal v sredini polkroga. Teja, ki ni vedela ali naj teče k Janiju ali naj počasi hodi v dolgi večerni obleki, iz poročnega salona Sanjska obleka, se je zavedala pomembnosti tega dogodka. Zavedala se je, da se bo po tem dogodku začela ukvarjati s pripravami na poroko. A še prej pa bo morala Janiju odgovoriti na vprašanje.

No Teja je le prišla do Janija, ki jo je poljubil, pokleknil, šopek položil na tla in vprašal Tejo – "BOŠ MOJA ZA SKOZ". Seveda je Teja takoj privolila, a ga poleg odgovora še vprašala "ČE MISLI RESNO". Na koncu je bilo vse skupaj že prav kičasto simpatično, a zaroka je uspela.  

Na tem mestu bom prenehala opisovati dogajanje in vas prepustila prečudovitim fotografijam. Uživajte. 


Foto: JS Oblikovanje


Foto: JS Oblikovanje


Foto: JS Oblikovanje


Foto: JS Oblikovanje


Foto: JS Oblikovanje


Foto: JS Oblikovanje

Rada bi se zahvalila vsem sodelujočim pri zaročnem fotografiranju, saj je prav zaradi skupnega dela nastalo to kar smo si vsi želeli.

Sodelujoči pri projektu:

Kmalu pa objavim še priprave na tako pomemben dogodek.

Z ljubeznijo,

vaša Petra

zarokazaročno fotografiranje

Objavila Petra Starbek

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Deli z ostalimi

Pusti komentar

Spoštovani bralci in pisci komentarjev. Veseli smo vaših odzivov in mnenj.

Vendar pa anonimnost piscev omogoča tudi sovražni govor, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati, zato bo vsak komentar pred objavo pregledan in potrjen s strani moderatorja.

Prosimo vas, da se pri komentarjih držite teme, o kateri piše avtor v prispevku, in da niste žaljivi. Hvala za razumevanje.


Scroll to Top