Poročna vabila

Poročna vabila in ostala poročna papirnata galanterija

Poročne tiskovine, ki se raztezajo od kartice Rezervirajte si datum do poročnega programa, so papirnato ogledalo vaše poroke. S poslanim poročnim vabilom poveste, kakšna bo vaša rdeča nit poroke. Naj ima vaša poroka lep prvi vtis s popolnim poročnim vabilom.

 

Poročna tema

Poročna tema – rdeča nit poroke

Poročna tema naj bo nekaj unikatnega, nekaj, kar vaju označuje kot par. Pri izbiri poročne teme se lahko izgubite v barvni paleti, jo iščete med letnimi časi in prazniki ter jo obogatite s pravilno izbranim cvetjem oziroma dekoracijo. Bodite inovativni.

 

Prostor za poroko

Prostor za poroko

Nepozabna poročna zabava traja do zgodnjih jutranjih ur, zato je pomembno, kje jo organiziramo. Izbira kraja lokacije poročne zabave je pomemben element, saj mora zagotoviti dobro počutje vseh svatov na poroki.

 

Poročno cvetje

Poročno cvetje

Poročno cvetje poveličuje razcvet ljubezni in vam omogoča, da poroki dodate lepoto, vonj in barvo. Z njim par izkazuje svojo posebnost. Naj vas ne bo strah uporabiti cvetje v kombinaciji s kristali ali v visokih vazah, ki bodo naredile bolj glamurozen vtis.

 

Poročna torta

Poročna torta

Poročna torta je zaključek uradnega dela poročnega slavja. Zato ga naredite nepozabnega. Izberite pravo torto in naj jo pripeljejo v stilu (s svečkami, na terasi ob ognjemetu, med vajinim plesom …).

 

Poročne sveče

Poročna sveča

Med katoličani je vse bolj pogosta navada, da zaročenca med cerkvenim obredom skupaj prižgeta poročno svečo, ki nakazuje začetek njune skupne poti.

 

Poročni konfeti

Poročni konfeti

Kljub svoji majhnosti so konfeti velikega pomena, saj z njimi prijetno presenetite svoje goste in se jim hkrati tudi zahvalite.

 

Poročne obleke

Poročna obleka

Vsaka deklica sanja o dnevu, ko bo njena poročna obleka zablestela in se bo počutila kot princesa iz najlepše pravljice.

 

Poročni prstan

Poročni prstan - zanjo in zanj

Izbira in nakup poročnih prstanov je poseben dogodek, za katerega si je potrebno vzeti dovolj časa in obiskati čim več zlatarjev, da na koncu izberemo pravega.

 

Poročni nakit

Poročni nakit in dodatki

Dandanes poročna moda ne pozna meja. Nevesta se lahko poigra tudi z zanimivimi idejami o svoji pričeski in izbiri modnih dodatkov. Modni dodatki naj bodo izbrani tako, da bo v njih še vedno čutiti pridih glamurja in poročnega dne.

 

Poročni šopek

Poročni šopek

Vsaka nevesta si želi lep, unikaten poročni šopek. O njem je pripravljena razmišljati dneve in dneve. Šopek mora biti usklajen z obleko, njenim značajem itd. Ji bo uspelo dobiti pravega?

 

Poročna frizura

Poročna frizura

Poročno pričesko morate načrtovati vnaprej, saj se boste le tako dobro počutile. Pomembno je preučiti obraz, preden se odločite za poročno pričesko. Dan pred poroko si ne privoščite drastične spremembe.

 

Poročni makeup

Poročno ličenje

Poročni vizažist je zelo pomemben, saj poskrbi za vaš popoln izgled na vaš poročni dan. Poročni make-up mora zdržati cel dan in noč, prenesti objemanje, poljubljanje, vročino, solze, ne nazadnje pa mora odlično izgledati na fotografijah.

 

Poročna fotografija

Poročna fotografija

Na poroki vsak trenutek nekaj šteje, vsak je po svoje pomemben. Od vseh stroškov, ki so vključeni v projektu planiranja poroke, je fotografija element, pri katerem ne smemo sklepati kompromisov. Poroka je nekaj edinstvenega in neponovljivega. Zato naj ostane v kar najlepšem spominu.

 

Snemanje porok

Snemanje porok

Čedalje bolj priljubljena je tudi poročna videografija. Pri izbiri poročnega snemalca se pozanimajte: o opremi, ki jo snemalec nudi, o stilu snemanja, o tem, kakšen je končni produkt, in seveda o ceni.

 

Poročno slavje

Poročno slavje

Poročno slavje temelji na dejstvu, da se imajo tako vsi svatje kot tudi ženin in nevesta lepo in sproščeno. Pomembno je, da za ta element poskrbimo na vsakem koraku.

 

Poročni običaji

Poročni običaji

Od vsake neveste se pričakuje, da ima na poročni dan nekaj modrega, izposojenega, novega, starega ... Ko govorimo o poročnih tradicijah, ne moremo mimo vprašanj, kot sta: »Zakaj naj ženin ne bi videl neveste v poročni obleki pred poroko?« in »Zakaj družini sedita na nasprotnih straneh na obredih?«.

 

Civilna poroka

Civilna poroka

Civilni obred se lahko izvrši na matičnih uradih (upravnih enotah), na lokacijah izven matičnih uradov in na samo vam želeni lokaciji (s soglasjem lastnika in odobreno s strani upravne enote).

 

Cerkvena poroka

Cerkvena poroka

Pred oltarjem izrečena zaobljuba je za mnoge lepa tradicija, drugim pa pomeni bistvo svetega zakona (»Kar je Bog združil, tega naj človek ne loči.«). Zato je cerkveni poročni obred vedno nekaj posebnega, je dogodek, ki poročnemu dnevu vdihne dušo in se zgodi na kraju, ki je za nevesto in ženina nekaj posebnega.

 

Poročna dekoracija

Poročna dekoracija

Cvetje, sveče, baloni, pogrinjki ... Vse to na poseben način dodaja blišč ter ustvarja romantično in čarobno vzdušje poroke. Vsi izbrani drobni detajli lahko še tako preprost prostor spremenijo v nekaj veličastnega. Naše ideje nimajo meja ...

 

Avto za poroko

Poročni avto

Če želite izvesti veličasten prihod na poroko, potem je izbira prevoza ključnega pomena za fasciniranje vaših svatov. Se boste pripeljali s kočijo, starodobnikom, motorjem ali celo z balonom?

 

Glasba za poroko

Poročna glasba

Prav tako kot cvetje, dekoracija, obleka in ambient dajejo posebno noto poroki, je glasba tista, ki ustvarja razpoloženje. S pomočjo glasbe lahko na edinstven način prikazujemo svoje razpoloženje in osebnost. To prenašamo tudi na svoje goste ter jih tako sprostimo in zabavamo.

 

Poročne ideje

Poročne malenkosti, ki so drugačne

Poroka je sestavljena iz neštetih prelepih trenutkov, ki so zaradi drobnih detajlov še toliko bolj mogočni. Uživamo ob iskanju samo vaših detajlov, saj menimo, da vsaka malenkost naredi trenutek še popolnejši.

 

Uživanje na poroki

Uživanje

»Naj bo uživanje v poročnem dnevu vaša edina skrb.« je bistvo vsake poroke. Svetujemo vam, da se prepustite svoji ljubezni in najamete organizatorja, ki bo breme vaše organizacije prevzel nase, vi pa se boste sproščeni družili s prijatelji in najboljšo polovico.

Deli z ostalimi

Scroll to Top