Organizacija porok

Za vašo popolno poroko

Ni važno, kje – na obali, v razkošni dvorani ali na domačem vrtu – za vas organiziramo poroko, ki izraža vaš življenjski slog in osebnost. Skupaj z nevesto in ženinom ustvarjamo nepozabne poročne trenutke, ki so nepozabni ne samo za par, ampak tudi za svate. V samo poroko vnašamo kreativne detajle, ki pustijo pečat in poroko resnično naredijo unikatno.

Vse to počnemo s svojim know-how konceptom, ki omogoča, da je sama organizacija poročnega dne lahkotna, sproščena in včasih celo zabavna. Skozi celoten organizacijski proces vaše poroke bomo z vami in vam bomo svetovali na vseh področjih.

Počaščeni bomo, če nam boste zaupali, da vaše sanje spremenimo v popoln poročni dan.

 

Najboljša ekipa

Zavzemamo se za to, da se parom prav posebno posvetimo in jim ponudimo najboljše možne storitve, ki jih je moč zagotoviti. Prepričani smo, da si vsak par zasluži edinstven poročni protokol, ki je prilagojen njegovemu stilu, okusu in tudi osebnosti.

Naš cilj je, da vam ponudimo najboljše strokovnjake v vašem poročnem proračunu in s tem naredimo vašo poroko brezhibno in nepozabno.

Znanje in izkušnje

Ob današnjem hitrem tempu življenja je spreminjanje vaših sanj v resničnost lahko naporno in stresno. Z našim znanjem, izkušnjami in poznavanjem poročnih ponudnikov bo ves proces organiziranja poroke potekal brezhibno in brez stresa.

Izdelali vam bomo poročni protokol in vam ponudili (vam ustrezne) ponudnike, ki vam jih ne bo potrebno iskati po revijah, na spletu itd.

Ugodnosti organizatorja

Pravilno ste prebrali. Vaša poroka je praznovanje vajine ljubezni. Organiziranje poroke ne sme biti »barantanje« pri vsakem ponudniku za najboljše cene. Z našimi stalnimi ponudniki imamo dogovor, da nam ponudijo za vas najboljšo ceno. Za vsako poroko se bomo potrudili, ne glede na to, ali je v velikem ali manjšem obsegu.

Morda si želite biti vključeni v celoten proces organiziranja poroke in narediti vse sami. V tem primeru se na nas obrnite za koordinatorja vaše poroke. Vsaka nevesta potrebuje nekoga, ki bo prevzel skrb nad poročnim dogajanjem in detajli, za katere bi morali poskrbeti sami na poroki. Vaša naloga je samo, da uživate in se prepustite poročni pravljici.

Vemo, da se lahko zanesete na svoje starše in prijatelje, ampak oni so svatje na poroki in so na poroko prišli, da bi praznovali z vami. Zase radi pravimo, da smo kot skavti s slušalkami v visokih petah. Lahko vam zašijemo odpadli gumb ali popravimo obleko. S seboj imamo vedno različne pripomočke, kot so: ženske nogavice, robčki, osvežilni bomboni, lip glos in vse, kar potrebujete za to, da ste popolni na vsakem koraku.

Primarna vloga organizatorja na vaši izbrani lokaciji je, da poskrbi, da na lokaciji vse poteka po protokolu in da ni kakšnih kršitev. Morda se bodo nekateri poimenovali organizatorji porok, a to niso. Na poročni dan smo z vami od jutra od večera in to samo za vas. Preprosto koordiniramo in vodimo poroko po poročnem protokolu ter poskrbimo, da so vsi na svojem mestu. Sodelujemo tudi s poročnimi ponudniki in preverjamo, ali so naredili tisto, za kar ste se dogovorili.

Vaša najboljša poročna agencija

Popolnoma se prilagodimo vašemu času, razpoložljivemu finančnemu stanju, idejam in željam, ko pa boste v dvomu, vam bomo iz svojih izkušenj predlagali še kaj. Tako boste lahko svoj dragoceni predporočni čas namenili dobri pripravi na skupno življenje, skrbi organizacije pa prepustili nam.KP

KOORDINACIJA POROČNEGA DNE

(malo pomoči, prosim)

Za vse, ki ste si poroko organizirali sami, a na poročni dan ne želite biti oseba, na katero se vsi obračajo in jo sprašujejo.

Koordinacija poroke

DO

DELNA ORGANIZACIJA POROKE

(vsega imam čez glavo)

Zagrizli ste v organiziranje poroke, vendar bi del organizacije prepustili strokovnjakom oziroma se vam je zataknilo in ne veste, kako naprej.

Delna organizacija

PO

POPOLNA ORGANIZACIJA POROKE

(potrebujem vse)

Za neveste, ki želijo vse. Od ponujenih ponudnikov in sestavljanja poročnega protokola, do koordiniranja poroke.

Organizacija poroke

Poroke

Popolna organizacija porok

Deli z ostalimi

Scroll to Top