Koordinacija poroke

Koordinacija poroke

Koordinacija poroke je namenjena parom, ki so sami organizirali vsako podrobnost svoje poroke, vendar želijo preživeti poročni dan brez stresa.

Kontaktirajte nas do enega meseca pred poročnim dnem, da skupaj pregledamo kaj ste si organizirali. Hkrati pa vam bomo še svetovali na kaj morate biti pozorni. Skupaj bomo tudi sestavili poročni plan, saj bomo le tako zagotovili, da bo vse potekalo gladko. Pregledali bomo tudi vse pogodbe in se z nekaterimi tudi sestali, saj si resnično želimo vživeti v vaš poročni dan in ga tudi voditi. Zavedamo se, da je vsaka poroka edinstvena in tudi par je unikaten zato se popolnoma prilagajamo paru.

 

Na vaši poroki bomo poskrbeli, da bo vse potekalo po planu.

 

Tudi če sta vse postorila z vašega poročnega seznama je poročni koordinator nujen. Saj se tako lahko vsak, še posebno pa nevesta, sprosti in uživa v teh dragocenih trenutkih. Ne pozabite, da so vaši prijatelji in starši na poroki zato, da so ob vami in z vami slavijo vajino novo zavezo.

 

Delna organizacija poroke

Delna organizacija poroke

Delna organizacija je namenjena parom, ki so začeli z organizacijo poroke, a so nekje zašli oziroma so ugotovili, da jim ne bo uspelo organizirati poroke take kot si jo želijo. Ta storitev vključuje vse kar koordinacija porok plus dodatne storitve z izbiro preostalih poročnih ponudnikov ter oblikoavnje dekoracije in končnih detajlov. V kolikor želite, da vam na ta način pomagamo nas morat kontektirati vsaj 4 mesece prej, da vas bomo lahko vodili, vam svetovali in nenazadnje tudi prevzeli breme organizacije poroke. Seveda, se popolnoma prilagajamo paru in naše delo popolnoma prilagodimo željam para.

Ni važno, v kateri fazi organizacije ste, ali potrebujete pomoč že ob samem začetku organizacije, ali pa preprosto potrebujete le nekoga, ki bi dogodek koordiniral in vodil.

Tam kjer se konča vam, bomo nadaljevali mi in izpeljali poroko tako, da vam bodo zavidali in še dolgo govorili o njej.

 

Popolna organizacija poroke

Popolna organizacija poroke

Ali ste nevesta, ki ne ve, kje začeti?

Ste že začeli z organiziranjem in ne veste kako naprej?

Iščete koordinatorja, da bo vodil vaš poročni dan?

Vaša služba od vas zahteva popolno predanost in tako nimate časa za načrtovanje?

Popolna organizacija poroke je namenjen parom, ki želijo breme organizacije prepustiti drugim. Želijo si brez stresno organiziranje poroke in če se le da, naj bo to zabavna izkušnja. V kolikor nas boste potrebovali za popolno organizacijo bomo organizirali vašo poroko od rdeče niti in vse do koordinacije. Seveda to ne pomeni, da vas ne bomo vključili v sam proces organizacije, nasprotno dovolili vam bomo, da se vanjo vključite kadarkoli si želite. Skupaj bomo sestavili ekipo poročnih strokovnjakov, ki vam bodo pisani na kožo in si jih boste sami izbrali. Vodili vas bomo skozi celoten proces organizacije

 

Deli z ostalimi

Scroll to Top