V vsem času organiziranja porok smo spoznali široko paleto parov iz Slovenije in tujine. Našo poročno agencijo najamejo pari z različnimi poročnimi proračuni in tako lahko v galeriji porok naletite na učitelje, frizerje, zobozdravnike, poslovneže, športnike in znane Slovence. 

Vsi ti pari so nam omogočili, da smo spoznali veliko odličnih poročnih ponudnikov., ki smo jih redno zapisovali v našo knjižico ponudnikov. Sedaj je naša knjižica že zelo popisana in pari so nad našimi ponujenimi ponudniki zelo navdušeni in hvaležni za kontakt. Ponudniki s katerimi sodelujemo so kvalitetni, se prilagajajo in si želijo paru ponuditi najboljše kar lahko. Predvsem pa vam lahko zaradi večkratnega odličnega sodelovanja pri nekaterih ponudnikih ponudimo popust.

Poroke pod našo taktirko izražajo nek edinstven slog in osebnost. Poroki radi dodamo elemente, ki jo še bolj naredijo unikatne in po meri para. Parom ponujamo poročne lokacije po celi Sloveniji in se ne omejujemo zgolj na eno lokacijo. Naj omenimo le nekaj poročnih lokacij na katerih smo že organizirali poroke (Posestvu Pule, golf igrišču Smlednik in Arboretum, na Pohorju, grad Bogenšerk, grad Tuštanj, posestvo Brdo, Ribnik pri Lisjaku, grad Olimje, grad Otočec, Klinec Plešico, hotel Kempinski Palace Portorož, vila Andor, zidanica Opara, galerija Trebnje, dvor Jezeršek in še druge).

Mediji

Počaščeni smo, da so naše poroke našle mesto v naslednjih medijih

Priporočamo

Zaupanja vredni poročni ponudniki

Deli z ostalimi

Scroll to Top