OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/otroci-na-poroki
Otroci na poroki
Povabiti otroke na poroko ali ne? Mogoče se vam zdi to vprašanje nepomembno, nesmiselno ali celo neumno. Vendar mi ga pari velikokrat postavijo.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Otroci na poroki

Povabiti otroke na poroko ali ne?
Deklica v beli oblekici in belimi krili leži na klopci. Foto: Storija weddings
Foto: Storija weddings

Otroci na poroki

Povabiti otroke na poroko ali ne? Mogoče se vam zdi to vprašanje nepomembno, nesmiselno ali celo neumno. Vendar mi ga pari velikokrat postavijo.

Pri odločanju o tem, ali boste na poroko povabili tudi otroke, je potrebno upoštevati njihovo starost in zrelost. Če želite v poročni dan vključiti otroke kot nosilce prstanov, posipalce cvetja ali pa jim dodeliti kakšno dodatno nalogo (da se bodo tudi oni počutili pomembne in vključene v ta dan), pazite, da bodo sledili vašim željam in da bo stvar potekala nemoteno.

Prikupni deklici v beli obleki, s cvetlično kronico in košarico v rokah na poroki, kot trosilki cvetja. Foto: Storija weddings
Foto: Storija weddings

Tudi otroci potrebujejo zabavo. Čeprav mladoporočenca pripravita popolno poroko in res nepozaben dan, se lahko zgodi, da jima ponagajajo mali otroci, ki so razigrani, saj sta pri organizaciji poroke popolnoma pozabila na njihovo zabavo. Potrebno je namreč poskrbeti, da se bodo tudi otroci zabavali. Najeti je potrebno nekoga, ki bo pazil nanje med poročnim protokolom in kasneje med poročno večerjo. V nasprotnem primeru bodo otroci sami pri mizi le čakali, kdaj bodo lahko šli domov.

Na mizi so barvice, voščenke ter tabla na kateri se igraš križce in krožce. Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

V mislih imejte tudi to, da so deklice na porokah običajno oblečene v oblekice, v katerih se počutijo kot princeske, fantki pa imajo srajco, nekateri mogoče še kravato. Poskrbite za njih tako, kot se spodobi.

Tukaj imate nekaj namigov:

  • V gostišču preverite možnost igral na dvorišču.
  • Fotografu naročite, naj vaju slika skupaj z otroki.
  • Vključite jih v poročni program (nosilec prstanov, trosilka cvetja …).
  • Najemite animatorja ali varuško.
  • Dodelite jim samostojno mizo in poseben otroški meni.
  • Pozanimajte se pri glasbenikih, ali imajo kako točko, primerno za otroke.
  • Predvajajte otroške filme ali risanke.
  • Pripravite otroški kotiček, v katerem bodo igrače.
  • Najemite klovna.
  • Imejte lutkovno predstavo.
  • Dajte jim naloge (naj vaju narišejo ipd.).

Pustite malim, da se tudi oni zabavajo, saj je pomembno, da so zadovoljni vsi svatje. Če bodo veseli otroci, bodo toliko bolj veseli njihovi starši in posledično tudi vi.

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!