OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/placljiva-alkoholna-pijaca-na-porocni-zabavi
Plačljiva alkoholna pijača na poročni zabavi
Ali lahko imava plačljive alkoholne pijače na poroki? Svetujem vama, da se s svojim gostincem dogovorita o pijači, ki jo bodo stregli med poročno zabavo.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Plačljiva alkoholna pijača na poročni zabavi

Ali imava lahko plačljivo alkoholno pijačo na poroki?
Na roza osvetljenem šanku iz ledu so postavljene alkoholne pijače. Pred njim pa stoji prekrasna cvetlična dekoracija. Foto: vir Ice Scoulpture
Foto: vir Ice Scoulpture

Plačljiva alkoholna pijača na poročni zabavi

Svetujem vama, da se s svojim gostincem dogovorita o pijači, ki jo bodo stregli med poročno zabavo. Skupaj z njim izberita belo in rdeče vino, ki najbolje ustreza vajinemu izbranemu meniju. Poleg dodajta tudi dve vrsti brezalkoholne pijače in vodo. Če svatu vajina izbira ni pogodu, ni nič spornega, če si pijačo plačuje sam.

Različne alkoholne pijači na poroki. Foto: Rok Tržan Photography
Foto: Rok Tržan Photography

Pari so v največji dilemi pri pivu, saj ga v poletnih večerih pije veliko ljudi. Če imata med svati veliko pivcev piva, vama predlagam, da pivo vključita v izbor. Lahko naročita sodček in tako svatom omogočita, da si sami točijo pivo. Kotiček, kjer je postavljen sodček piva, lahko označita kot »Kotiček za moške«. Hkrati pa lahko naredita še »Kotiček za dame«, kjer bodo te lahko kramljale ob kavici ali čaju oziroma bodo lahko tam samo za njih izdelali prav poseben, osvežujoč koktajl.

Elegantna barska mizica, narejena iz lesa ter steno iz zelenja, na kateri so lepo zložene alkoholne pijače. Foto: Liz Wang Photography
Foto: Liz Wang Photography

Gostinca tudi povprašajta o možnosti lastne alkoholne pijače. Na ta način lahko veliko prihranita in svatom ponudita tudi domač teranov liker.

Svetujem vama, da imejta plačljivo alkoholno pijačo, saj se je že velikokrat zgodilo, da je bil končni račun zelo visok ravno zaradi teh dodatnih naročil. Poročna zabava naj vama ostane v spominu po odličnem vzdušju, ne po končnem računu, ki vama ne gre v račun.

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!