OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/tu-se-zacne-organizacija-poroke
Organizatorka porok Petre Starbek ✍ piše poročni blog
Organizatorka porok Petra Starbek piše poročni blog, ki bo drugačen, strokoven, saj je k pisanju objav povabila še druge poročne strokovnjake. K oblikovanju bloga ste vabljeni tudi vi.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Tu se začne organizacija poroke

Poročna obleka, poročni proračun, poročna torta, poročna vabila …
Organizatorka porok Petra Starbek išče po spletu navdih za poroko v prelepih brdih. Foto: arhiv Storija weddings
Foto: arhiv Storija weddings

Tu se začne organizacija poroke

Kdor me pozna, ve, da sem energična, vedno nasmejana, polna idej in trmasta, ko jih želim uresničiti. Prav zato sem se odločila, da uresničim tri ideje, ki v meni vrejo že nekaj časa. Za preostale pa bo še prišel čas in takrat vem, da bodo nekaj nepričakovanega.

Poročni organizator Petra Starbek na sestanku v botaničnem vrtu v Ljubljani. Foto: Ana Gregorič Photography
Foto: Ana Gregorič Photography

Danes, ko pišem tole prvo objavo za poročni blog, se uresničuje ena izmed prej omenjenih idej. Druga ideja je poročni seminar, ki je ugledal luč leta 2011 in ga vsako leto nadgrajujem. Za tretjo idejo pa bo še prišel čas, saj se v meni že nekaj časa kuha, ampak še ni dovolj skuhana.

Tokrat ostanimo pri mojem poročnem blogu, ki bo poučen, zanimiv in drugačen. Zakaj tako mislim? Zato, ker vam bom prek svojih izkušenj organiziranja in dolgoletnega ustvarjanja v svetu porok spregovorila o poteku samega organiziranja porok, spoznali boste nekatere skrivnosti organizatorjev, predstavila pa vam bom tudi kakovostne in zaupanja vredne poročne ponudnike. Skoraj na vsaki poroki lahko najdemo DIY (naredi sam) elemente, ki poroko še bolj poosebijo. Zato boste lahko v poročnem blogu našli tudi DIY (naredi sam) elemente.

Drugačnost in strokovnost bloga se bo kazala tudi pri avtorjih člankov, saj sem k pisanju objav povabila še druge poročne strokovnjake.

K oblikovanju bloga ste vabljeni tudi vi. Če ste na poroki uporabili kaj zanimivega oziroma ste kaj naredili sami, mi lahko to pošljete. Če me bodo vaše fotografije in ideje navdušile, jih bom z veseljem predstavila.

Vabim vas k prebiranju mojega bloga.

Uživajte v načrtovanju.

xoxo, vaša organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!